BURSA / YILDIRIM - Şehit Harun Arvas Ortaokulu

Şehit Harun Arvas Ortaokulu

Yunus Emre Mah. Yeşil İnciler Cad. No4 Yıldırım / BURSA
Vizyon
ÜLKEMİZ VE İNSANLIĞIN ORTAK GELECEĞİ İÇİN İHTİYAÇ DUYULAN ETKİLİ VE VERİMLİ BİR EĞİTİM ÖĞRETİM HİZMETİ SUNARAK; ŞİMDİYİ BİLEN, GELECEĞİ ÖNGÖREN, MUTLU, UMUTLU VE KENDİNİ GERÇEKLEŞTİRMİŞ BİREYLER YETİŞTİRMEK
Misyon
BİZ; GENÇ VE DİNAMİK BİR EKİPLE, MİLLİ VE MANEVİ DEĞERLERİ ÖN PLANDA TUTARAK, ÖĞRENCİLERİNİ BİR ÜST EĞİTİM KURUMUNA VE HAYATA HAZIRLAMAK İÇİN ÇALIŞAN BİR KURUMUZ.
Öğretim Şekli :TEKLİ NORMAL EĞİTİM
KALORİFER-DOĞALGAZ
Ulaşım
Toplu taşıma araçlarından 21 ve D1 numaralı belediye otobüsleriyle okulumuza ulaşım sağlanabilir. Samanlı1 ve Samanlı2 numaralı minibüs hatları okulumuzun bir arka sokağından geçmektedir.
İl/İlçe Merkezine Uzaklık
Okulumuz Bursa merkez ilçesi olan Yıldırım İlçesinde bulunmaktadır. İlçe merkezine uzaklığı yaklaşık3 km, şehir merkezine uzaklığı yaklaşık 6 km´dir.